Login
 

Oamenii de stiinta au descoperit ca ADN-ul poate fi reprogramat prin Cuvinte si Frecvente

22644 vizualizari
Oamenii de stiinta au descoperit ca ADN-ul poate fi reprogramat prin Cuvinte si Frecvente
22-08-2013

 

 

 

ADN-ul uman este un Internet biologic și superior  în multe aspecte celui artificial. Cercetarea științifică ruseasca  explică în mod direct sau indirect fenomene precum clarviziunea, intuitia, actele de vindecare spontane și de la distanță, vindecare de sine, tehnicile de afirmatie, lumina / aura din jurul oamenilor (precum maestrii spirituali), influenta mintii asupra tiparelor meteorologice și mult mai mult.

În plus, există dovezi pentru un tip nou de medicina in care ADN-ul poate fi influentat si reprogramat prin cuvinte si frecvente, FARA a extrage si inlocui genele singulare.

 

 

 

Oamenii de stiinta au dovedit ca ADN poate fi reprogramat prin Cuvinte și Frecvente. Doar  10% din ADN-ul nostru este folosit pentru construirea proteinelor. Acest subset de ADN este de interes pentru cercetatorii occidentali, fiind examinat si clasificat. Restul de 90% este considerat  "ADN nefolosit".

Cu toate acestea cercetatorii rusi sunt  convinsi că natura nu a fost o intamplare, s-au alăturat lingviștilor și geneticienilor într-o societate pentru a explora cele 90% procente de "ADN nefolosit." Rezultatele lor, constatările și concluziile sunt pur si simplu revolutionare!
 


Conform acestora, ADN-ul nostru nu este responsabil numai pentru construirea corpului nostru, dar, de asemenea servește la  stocarea datelor și în comunicare. Lingvistii rusi au descoperit ca codul genetic, mai ales în aparent inutilele de 90%, urmează aceleași reguli ca toate limbajele noastre umane. În acest scop, ei au comparat regulile sintaxei (felul în care cuvintele sunt puse împreună in expresii și fraze formulare), semantica (studiul semnificatiei in formele limbajului) si regulile de baza ale gramaticii. Ei au descoperit ca alcaloizii ADN-ului nostru urmeaza o gramatica regulata si au reguli stabilite la fel ca limbile noastre. Limbile nu au aparut accidental, ci sunt o reflectare a ADN-ului nostru inerent.
 Biofizicianul si biologul molecular rus Pjotr ​​Garjajev si colegii sai au explorat de asemenea comportamentul vibrational al ADN-ului. Cromozomii vii functioneaza exact precum computere solitonice / holografic utilizând endogen radiației laser ADN-ului" Acest lucru înseamnă că au reușit, de exemplu, sa moduleze o anumită frecvență a modelelor pe o rază laser și cu aceasta a influențat frecvența ADN și astfel informația genetică în sine. Deoarece structura de bază a perechilor ADN-alcaline și a limbii (cum este explicat mai devreme) au aceeași structură, nici o decodare de ADN nu este necesara.

Se pot folosi pur si simplu cuvinte si propozitii din limbajul uman! Acest lucru de asemenea, a fost demonstrat prin experimente!

Substanta ADN vie (în țesut viu, nu in vitro) va reactiona intotdeauna la raze laser modulate prin limbaj si chiar si la unde radio, în cazul în care frecvențele adecvate sunt utilizate.

Acest lucru explica stiintific, in sfarsit de ce afirmatiile, trainingul autogen, hipnoza pot avea asemenea efecte puternice asupra oamenilor si a corpurilor lor. Este absolut normal si natural ca ADN-ul nostru sa reactioneze la limbaj. In timp ce cercetatorii occidentali extrag gene singulare din ADN și le introduc în altă parte, rușii au lucrat cu entuziasm pe dispozitive care pot influența metabolismul celular prin unde radio, modulate adecvat și frecvențe de lumină și repararea astfel a diferite defectele genetice.

 

 

Grupul de cercetare Garjajev a reușit să dovedească faptul că cu această metodă cromozomi afectati de raze X,  pot fi reparati. Ei au capturat si tiparele informationale ale unui anumit ADN si l-au transmis altuia, astfel reprogramarea celulelor la un alt genom.  Astfel ca au transformat cu succes, de exemplu, embrioni de broasca in embrioni de salamandra pur și simplu prin transmiterea tiparelor de informatie ADN! In acest fel, intreaga informatie a fost transmisa fara niciun efect secundar sau conflictele intalnite atunci cand se extrag si re-introduc gene unice ale ADN-ului. Aceasta reprezintă o incredibila transformare a lumii prin cuvine , o descoperire de senzație! Toate acestea prin simpla aplicare a vibratiei si limbajului, in schimbul procedurii taiere si inserctie in alta parte! Acest experiment arata puterea imensa a geneticii cu unde, care are în mod evident o influenta mai mare in formarea organismelor decat procesele biochimice ale secventelor alcaline.

 

 

Profesori ezoterici si spirituali au cunoscut de mult timp faptul că organismul nostru este programabil prin limbaj, cuvinte si gand. Acest lucru a fost demonstrat si explicat. Desigur, frecventa trebuie sa fie corecta. Și acest lucru explica de ce nu toată lumea este la fel de succes sau poate face acest lucru dar nu este efectuat intotdeauna cu aceeasi forta. O persoana trebuie sa lucreze asupra proceselor interne în scopul de a stabili o comunicare constienta cu ADN-ul. Cercetatorii rusi lucreaza la o metoda care nu este dependentă de acești factori, si care sa functioneze INTOTDEAUNA, cu conditia ca frecventa sa fie corecta.

 

   
 

Dar constiinta unui individ mai dezvoltat are mai putina nevoie de orice tip de dispozitiv! El poate obține aceste rezultate singur, și știința se va opri în cele din urmă să râdă de astfel de idei si va confirma si explica rezultatele. Si nu se termina aici? Oamenii de stiinta rusi au descoperit ca ADN-ul nostru poate cauza tipare neregulate în vid, producand astfel gauri de vierme magnetizate. Găurile de vierme sunt echivalentele microscopice ale așa-numitei poduri Einstein-Rosen din apropierea gaurilor negre (lasate de stele burned-out).? Acestea sunt legaturi de tunel intre zone complet diferite din univers prin care informațiile pot fi transmise în afara spațiului și timpului. ADN-ul atrage acesti biti de informatie si le trimite la constiinta noastra. Acest proces de comunicare Hyper este cel mai eficient într-o stare de relaxare. Stresul, grijile sau un intelect hiperactiv in a  preveni  succesul comunicarii hiper sau informatia va fi complet distorsionata sau inutila.

 


In natura, hiper comunicarea a fost aplicata cu succes de milioane de ani. Fluxul de viata organizat al insectelor demonstreaza acest lucru, viata insectelor explica foarte bine fenomenul. Omul modern o cunoaste doar la un nivel mult mai subtil numit "intuitie". Dar omul, de asemenea, poate recastiga hiper comunicarea si profita din plin de ea . Un exemplu din natura: Când o regina furnica este separata spatial de colonia ei, clădirea continuă cu fervoare și în conformitate cu planul. În cazul în care regina este ucisa, toate acestea, toate lucrările în colonie se opresc. Nici o furnica nu știe ce să facă. Se pare ca regina transmite "planurile de construcție", de departe prin intermediul constiintei de grup catre subiecți ei. Ea poate fi la fel de departe cat vrea, atâta timp cât ea este în viață. La om hiper comunicarea  este cel mai des întâlnita atunci când se câștigă brusc acces la informații, care sunt in afara bazei de cunoștințe. O astfel de comunicare hiper este apoi experimentata ca intuitie sau inspiratie. Compozitorul italian Giuseppe Tartini, de exemplu, a visat o noapte ca un demon statea langa el si canta la vioara. În dimineața următoare, Tartini a reusit sa noteze cu exactitate piesa din memorie, el a numit o Sonata diavolului Trill.

De ani de zile, un infirmier de 42 de ani a visat o situatie in care era conectat la un fel de cunoaștere CD-ROM-ul. Cunoștințe verificabile din toate domeniile imaginabile i-au fost apoi transmise si el a fost capabil să-si  reamintească tot dimineața. A fost un volum asa de mare de  informații, care părea o întreagă enciclopedie ce ia fost  transmisa intr-o noapte. Majoritatea faptelor au fost in afara cunoasterii sale personale și a primit detalii tehnice despre care nu stia absolut nimic.


Când are loc hiper comunicarea, se poate observa în ADN, precum și în om fenomene speciale. Oamenii de stiinta rusi au iradiat mostre de ADN cu lumina laser. Pe ecran a fost format un tipar de unde. Când au scos mostra de ADN, tiparul nu a disparut, el a rămas. Multe experimente de control au aratat ca modelul încă a venit de la proba eliminata, al carei  energie a ramas de la sine. Acest efect este numit acum efectul de ADN fantoma. Este de presupus că energia din afara spatiului si timpului curge in continuare prin gaurile de vierme activate dupa ce ADN-ul a fost eliminat. Efectul advers cel mai frecvent întâlnit în hiper comunicare si la oameni sunt campurile electromagnetice inexplicabile din apropierea persoanelor în cauză. Dispozitive electronice, cum ar fi CD playere pot fi iritate si pot inceta sa functioneze ore intregi. Atunci când câmpul electromagnetic se disipeaza incet, mecanismul functioneaza din nou normal. Multi vindecatori si psihologi cunosc acest efect din munca lor. Cu cat este mai buna atmosfera  cu atat este mai frustrant faptul că aparatul de înregistrare nu mai funcționează și opreste inregistrarea exact în acel moment. Și pornirea si oprirea in repetate randuri dupa sesiune unori  nu va restabili functia încă, doar a doua zi totul va reveni la normal.
 

În cartea lor "Vernetzte Intelligenz" (Networked Intelligence), Grazyna Gosa si Franz Bludorf explica aceste conexiuni precis și clar. Autorii citează  de asemenea  surse ce presupun ca in vremurile de demult omenirea a fost  la fel ca animalele  foarte puternic conectata la constiinta de grup și a acționat ca un grup. Pentru a dezvolta si experimenta individualitatea noi, oamenii, însă a trebuit să uitam de comunicarea Hyper aproape complet. Acum, că suntem destul de stabili in constiinta noastra individuala, putem crea o noua forma de constiinta de grup  și anume una, în care vom avea acces la toate informațiile prin intermediul ADN-ul nostru fara a fi fortati sau controlati de la distanta cu privire la ce să facă cu aceste informații. Acum știm că la fel ca pe internet ADN-ul nostru poate distribui datele corespunzătoare în rețea, puteți apela datele din rețea și puteti stabili contacte cu alti participanti la retea. Vindecarea la distanta, telepatia sau "teledetecție" cu privire la starea rudelor etc. pot fi explicate astfel . Unele animale stiu, de asemenea, de la distanță atunci când proprietarii lor au de gând să se întoarcă acasă. Asta poate fi interpretat si explicat mai nou prin conceptele de constiinta de grup și comunicare Hyper. Orice constiinta colectiva nu poate fi utilizata în mod rațional pentru orice perioadă de timp, fără a pastra o individualitate distinctă. În caz contrar, am reveni la instinctul primitiv de turma care este ușor de manipulat.
 


Comunicarea Hyper în noul mileniu reprezinta ceva foarte diferit: Cercetatorii cred ca daca oamenii cu individualitate completa ar recastiga constiinta de grup, ar avea o putere de Dumnezeu, cum ar fi pentru a crea, modifica si modela lucruri pe Pamant! Și umanitatea chiar se indreapta colectiv catre o asemenea constiinta de grup de noul tip. Cincizeci la suta din copiii din ziua de azi voi fi copii problema imediat ce se vor duce la scoala . Sistemul scolar ii aduce pe  toți împreună și cere ajustare. Dar individualitatea copiilor de astazi este atat de puternica, că ei refuză această ajustare și renunțarea la idiosincraziile lor în cele mai diverse moduri.

 

În același timp se nasc tot mai multi copii clarvazatori [a se vedea cartea " China’s Indigo Children " de Paul Dong sau capitolul despre indigo în cartea Nutze die taeglichen Wunder”(Make Use of the Daily Wonders). Ceva în acesti copii se indreapta mai mult și mai mult spre constiinta de grup de tip nou, și nu va mai fi suprimata. Ca o regulă, vremea de exemplu, este foarte dificil să fie influențata de o singură persoană. Dar poate fi influențata de o constiinta de grup (nimic nou pentru unele triburi ce fac asta în dansurile lor pentru ploaie). Vremea este puternic influentata de frecventele de rezonanta ale Pamantului, asa-numitele frecvente Schumann. Dar aceleași frecvențe sunt, de asemenea, produse în creierul nostru, iar atunci când mulți oameni isi sincronizeaza gandirea sau persoane fizice (maestrii spirituali, de exemplu) isi concentreaza gândurile lor într-un mod ca laserul, atunci stiintific vorbind nu este surprinzator deloc ca sunt capabili sa influenteze vremea.


Cercetatorii in constiinta de grup au formulat teoria Civilizaților de tip I. O umanitate care a dezvoltat o constiinta de grup de noul tip nu ar avea nici probleme de mediu, nici probleme cu energia. Căci dacă ar fi să utilizeze puterea mentala ca o civilizatie unificata, ar avea controlul energiilor planetei sale ca o consecinta naturala. Și asta include toate catastrofele naturale! Teoretic  o civilizatie de tip II ar putea chiar  controla toate energiile din galaxia lor de origine. În cartea "Nutze mor taeglichen WunderBlogs," este descris un exemplu în acest sens: Ori de câte ori un număr mare de oameni isi concentreaza atentia sau constiinta lor pe ceva similar, cum ar fi de Crăciun, Campionatul Mondial sau la funeraliile de Lady Diana in Anglia, atunci anumite numere aleatorii generatoare de calculatoare încep să livreze numere ordonate în locul celor aleatorii. O constiinta de grup ordonata creează ordine în împrejurimile sale!

 

Atunci când un număr mare de persoane se aduna impreuna foarte apropiati, potențialul de violența dispare. Se pare ca aici, de asemenea, un fel de conștiință umanitara a omenirii este creata. (Proiectul constiinta globala)

 

Pentru a reveni la DNA: Aparent este  de asemenea  un superconductor organic care poate lucra la temperatura normala a corpului. Supraconductori artificiali necesita temperaturi extrem de scazute sau  între 200 și 140 ° C pentru a funcționa. Cum am invatat de curand toti supraconductori sunt capabili de a stoca lumina si informații. Aceasta este o explicație suplimentară ca modul  ADN poate stoca informații. Exista un fenomen legat de ADN și găurile de vierme. În mod normal, aceste gauri de vierme supersmall sunt foarte instabile si se mentin numai pentru mici fractiuni de secunda. În anumite condiții gaurile de vierme stabile se pot organiza formand apoi campuri de vid distincte in care, de exemplu, gravitatea se poate transforma in electricitate.
 

 

 

Domeniile de vid sunt mingi auto-radiante de gaz ionizat ce contin cantitati considerabile de energie. Există regiuni din Rusia unde astfel de mingi radiante apar foarte des. Din cauza confuziei generale rusii au inceput programe masive de cercetare care duc în final la unele dintre descoperirile mentionate mai sus. Mulți oameni vad domeniile de vid ca sfere stralucitoare pe cer. Te uiti atent la ele si te intrebi ce ar putea fi. M-am gandit odata: "Bună ziua acolo. Dacă esti un OZN, zboara in triunghi ". Și, brusc, bilele de lumină s-au mutat într-un triunghi. Sau zburau pe cer ca niste pucuri de hochei. Ei au accelerat de la zero la viteze ametitoare, in timp ce alunecau ușor pe cer. Ca multi alti, de asemenea, am  crezut ca ele sunt OZN-uri. Unele prietenoase, se pare, daca au zburat in triunghiuri doar pentru le-am zis te rog. Acum, rușii au găsit în regiunile, unde domenii de vid apar de multe ori că, uneori, zboara ca sfere de lumina de la sol, in sus pe cer, că aceste mingi pot fi indrumate prin gand. Unul a aflat ca acele domenii de vid emit unde de joasă frecvență ca acelea ce sunt produse în creierul nostru.

 

Și din cauza acestei asemanari de unde ele sunt capabile să reacționeze la gândurile noastre. Sa alergi  emoționat într-una care este la nivelul solului nu ar putea fi o idee buna, deoarece acele sfere de lumina pot contine energii imense și sunt capabile de a modifica genele noastre. Ele pot face asta, nu este obligatoriu sa se intample dar trebuia mentionat. Multi invatatori spirituali produc, de asemenea, astfel de mingi vizibile sau coloane de lumina in meditatie profunda sau in timpul muncii cu energie care declanseaza senzatii placute si nu cauzeaza nici un rau. Aparent aceasta depinde de asemenea de  ordinea interioară și de calitatea și proveniența domeniului vid. Există unii profesori spirituali (tânărul englez Ananda, de exemplu), cu care nu se vede nimic la inceput, dar atunci când cineva încearcă să faca o fotografie în timp ce ei stau și vorbesc sau mediteaza în comunicare hiper, el devine doar o fotografie a unui nor alb pe un scaun. În unele proiecte de vindecare a Pamantului astfel de efecte de lumină apar de asemenea pe fotografii.

 

 

 

Generațiile anterioare, care au intrat în contact cu astfel de experiențe de comunicare hiper si domenii de vid vizibile erau convinse că un înger a apărut în fața lor. Și nu putem fi prea siguri la ce forme de constiinta putem obtine acces atunci când se utilizează comunicarea Hyper. Nu au dovezi științifice despre existența lor reală (oamenii care au avut astfel de experiențe nu suferă de halucinatii) si nu înseamnă că nu există nici un fundal metafizic. Am facut pur si simplu un pas urias catre intelegerea realitatii noastre.

 

Stiinta oficiala stie, de asemenea, de anomaliile de gravitatie de pe Pamant (care contribuie la formarea domeniilor de vid), ci doar de cele de sub un procent. Dar recent au fost găsite anomalii gravitaționale între trei și patru procente. Unul dintre aceste locuri este Rocca di Papa, la sud de Roma (locatia exacta in cartea "Vernetzte Intelligenz", plus multe altele). Obiecte rotunde de toate tipurile, de la mingi la autobuze pline se rostogolesc in sus pe deal . Dar distanta in  Rocca di Papa este destul de mica, iar scepticii in logica inclina spre teoria iluziei optice (care nu poate fi cauza fenomenelor datorita  caracteristicilor  acestei  locații).

 

 

Toate informațiile sunt preluate din cartea "Vernetzte Intelligenz" von Grazyna Fosar und Franz Bludorf, ISBN 3930243237, rezumate și comentate de către Baerbel. Cartea este, din păcate, disponibila numai în limba germană până în prezent. Puteți ajunge la autorii aici: www.fosar-bludorf.com

 


Share sau Like daca ti-a placut articolulFolow Pagina noastra de facebook :  Facebook/Target-Info.ro 

3 cele mai Terifiante locuri din lume

 

O poveste impresionanta,o asemenea poveste de dragoste se intalneste o data la un milion de cupluri

 O gustare rapida si sanatoasa WRAP cu spanac si branza feta

3 cele mai Terifiante locuri din lume

18 Adevaruri despre apa

20 de Lucruri ciudate din lume adunate

Cel mai simplu si delicios remediu contra punctelor negre si porilor deschisi

18 Adevaruri despre apa

20 de Lucruri ciudate din lume adunate

Cel mai simplu si delicios remediu contra punctelor negre si porilor deschisi

Asa s-ar vedea undele WI-Fi daca ar fi vizibile

12 Lucruri pe care sigur nu le stiai despre planeta Pamant

Iată ce se poate face cu Coca-Cola. Precis nu ştiaţi

Asa s-ar vedea undele WI-Fi daca ar fi vizibile

12 Lucruri pe care sigur nu le stiai despre planeta Pamant

Legile lui MURHPY DRAGOSTE si SEX

 11 Alimente care nu ar trebui pastrate in frigider

 Inghetata cu seminte de canepa RAW

Legile lui MURHPY DRAGOSTE si SEX

Modalitati inedite de a utiliza banalul ingredient pentru gatit OTETUL

 Bananele au efect anti-cancer. Afla cum trebuie consumate

 Imposibil de imaginat. Ce tara a tiparit bancnota de 100 de trilioane de dolari

Imposibil de imaginat. Ce tara a tiparit bancnota de 100 de trilioane de dolari

 Aveți grijă de cel mai mare organ al dumneavoastra

 Sfaturi cum sa scapi de tantarii, capusele, fluturi si alte insecte care deranjeaza

 Ramasite preistorice descoperite pe fundul golfului Mexic

Ramasite preistorice descoperite pe fundul golfului Mexic

Epilare Definitiva cu Laser si IPL Experienta personala -Review

Lotiunea care face minuni pentru ten si par

  Injectii intravenoase cu vitamina C salvarea in tratamentul poliartritei reumatoide

Epilare Definitiva cu Laser si IPL Experienta personala -Review

 1 vizualizare Inapoi la lista de anunturi Lotiunea care face minuni pentru ten si par

Care este secretul succesului celor mai bogati oameni de pe planeta

 Daca aveti probleme cu respiratia nazala, sinuzita ,alegii trebuie sa cititi articolul

 Cura cu sucuri un miracol care vindeca cancerul, hepatita si majoritatea bolilor cronice

Care este secretul succesului celor mai bogati oameni de pe planeta

Daca aveti probleme cu respiratia nazala, sinuzita ,alegii trebuie sa cititi articolul

Cura cu sucuri un miracol care vindeca cancerul, hepatita si majoritatea bolilor cronice

Adevarul despre fluor si pastele de dinti BIO

Afla ceea ce nu stiai despre ceaiul negru, ceaiul verde si ceaiul alb

Cum iti poti crea propria rutina de success

Adevarul despre fluor si pastele de dinti BIO

Afla ceea ce nu stiai despre ceaiul negru, ceaiul verde si ceaiul alb

Cum iti poti crea propria rutina de success

Ulei anticelulita Homemade

Storcator centrifugal VS Storcator cu melc -Review

Alternative naturale pentru pasta de dinti si curatarea corecta a dintilor

Ulei anticelulita Homemade

Storcator centrifugal VS Storcator cu melc -Review

Alternative naturale pentru pasta de dinti si curatarea corecta a dintilor

Adevarul despre vaccinul gripei porcine

Poftele pot ascunde carente de vitamine sau minerale in corp

Cum sa elimini inestetica celulita in 21 de zile

Adevarul despre vaccinul gripei porcine

Poftele pot ascunde carente de vitamine sau minerale in corp

Cum sa elimini inestetica celulita in 21 de zile

Istoria umanitatii (pe scurt)

16 Bancuri noi

Bancuri noi

Evolutia umanitatii funny

16 Bancuri

Bancuri noi

Inghetata cu seminte de canepa RAW

 11 Alimente care nu ar trebui pastrate in frigider

 Cum se combina CORECT alimentele, pentru a fi supli si sanatosi

Combinare corecta alimente
Comentarii

Romana English
Contact rapid
Google Translate