Login
 

Cea mai ciudata piatra, este vie, contine sange adevarat si poate fi consumata

4616 vizualizari
Cea mai ciudata piatra, este vie, contine sange adevarat si poate fi consumata
12-01-2014

Aceste roci trăiesc pe coasta dintre Peru și Chile. Două filtre conecteaza organismele la suprafața oceanului , unde unul este folosit pentru a evacua , iar celălalt pentru a inhala. Ele se hrănesc cu apă de mare , o inhaleaza și o filtreaza de toate microorganismele comestibile utilizand un strat de mucus ce se gaseste in faringe . Cealalt sifon este apoi utilizat pentru a se evacua apa . Faringele acționează ca gura organismului și este conectat la tractul său digestiv . 

 


Piatra Chilensis Pyura conține sânge adevrat și cantități mari de vanadiu , un element rar și misterios . Vanadiu este element care se gaseste de 10 milioane de ori in cantitate mai mare în creaturile marine decât în apa de mare . Modul în care acestea sunt în măsură să acumuleze cantități mari de vanadiu și ce rol joacă în dezvoltarea organismelor nu este încă cunoscut .Aceste roci aparțin clasei Ascidiacea familia nevertebrate marine alimentate de filtru - sac , cum ar fi cunoscute în alte cuvinte, ca ascidii . Din moment ce acestea nu se pot deplasa în căutare de colegii ,chilensis Pyura sunt hermafrodite . Ei sunt nascuti de sex masculin , dar în timp, cresc organe de sex feminin . Reproducerea implică eliberarea atât de spermatozoizi cat și ovule într-un nor fertil , unde se intalnesc pentru a forma noi organisme mici. Acestea se stabilesc în cele din urmă pe pietre din apropiere și să cresc în formă de adult .Chilensis Pyura aparține clasei Tunicata Subphylum suprafetei groase " tunici " din Tunicin care le acoperă . Acestea le ajuta să se camufleze si sa asemene mediului inconjurator . Tunicin este o matrice grea de molecule care ajuta creaturile se se ataseze pe suprafețe dure . O epidermă și liniile de bandă musculare partea interioara a tunici . Văzând una dintre aceste creaturi tăiate în jumătate este cel mai bizar lucru vazut vreodată , deoarece în interiorul acestor Pelerince este un tesut luminos de culoare roșie care vă va lăsa uluit .

    Partea din interiorul acestui organism ciudat este considerata o delicatesă și sunt folosite ca ingrediente pentru tocanite sau consumate în forma lor brută . Localnicii le descriu ca având un gust " amar " și gust de " săpun " , si are un " gust ciudat iod " . Timp de mulți ani , localnicii din Chile și Peru au pescuit chilensis Pyura pentru uz comercial .Share sau like daca ti-a placut articolul

 

Conflictul inre emisfera dreapta si emisfera stanga a creierului. Trebuie sa incerci !

Gadget-uri transparente creative și cool, modele și concepte

10 Locuri incredibile pe pamant Partea 1

Asa s-ar vedea undele WI-Fi daca ar fi vizibile

Ochiul BIONIC a fost aprobat pentru folosinta pe scara larga in U.S.

Primul pix din lume care scrie si deseneaza 3D - 3Doodler iti sfideaza imaginaltia

Cauzele spirituale ale necazurilor, bolilor si suferintelor noastre (noastre partea 1)

Știați aceste frumoase si interesante informații despre Japonia?

Top 15 stapani de Pitbul care merita tot respectul si aprecierea noastra

4 minute care iti vor Schimba Viata

Oamenii de stiinta au descoperit ca ADN-ul poate fi reprogramat prin Cuvinte si Frecvente

Ce inseamna sa fi extrem de norocos? Cum se poate fenta moartea

 

Comentarii

Romana English
Contact rapid
Google Translate