Login
 

Formularul E 104 totalizeaza perioadele de contributie la fondurile de asigurari sociale pe teritoriul a doua sau mai multe state mebre UE.

mai multe detalii

Munceşti legal în Europa? De ce nu trebuie să mai plăteşti contribuţia la sănătate în România.
Află şi cum trebuie să procedezi că nu nu mai plăteşti datoriile acumulate la Sănătate în România, pe perioada în care ai lucrat legal în Europa.


mai multe detalii

Formulare europene privind contributia la fondul de asigurari sociale si pensii:E101, E 104, E 107, E 108, E 109, E 112, E 115, E121, E126, E 120, E 127

mai multe detalii

The new year saw the agenda for many companies in the Czech Republic revolve around protecting and building market share, with a focus on strengthening value propositions for their customers and regaining ground lost when the global financial crisis was at its worst.

mai multe detalii

Legislația muncii în Germania 
Anumite categorii de persoane, printre care cei ce desfăşoară activităţi independente, nu au nevoie de permis de muncă în niciun stat membru.
Cetăţenii câtorva ţări precum România și B

mai multe detalii

Cetăţenii români nu au nevoie de permis de muncă in Cehia și au aceleaşi drepturi și obligaţii ca cetăţenii cehi.
Câteva informații importante:
- perioada de probă la angajare este de 3 luni, perioadă în care angajatorul are dreptul să încheie contractul în mod imediat și fără nicio justificare sau obligație față de angajat; pe de altă parte,

mai multe detalii
CODUL MUNCII din 24 ianuarie 2003 (*republicat*)
(Legea nr. 53/2003)
 EMITENT:  PARLAMENTUL
 PUBLICAT ÎN:  MONITORUL OFICIAL I nr. 345 din 18 mai 2011
Reactualizat in ianuarie 2013 
mai multe detalii

In 2013 vom avea 12 sarbatori legale stabilite de Codul muncii ca zile libere pentru angajati.Potrivit legii, angajatorii care nu acorda zilele libere legale risca amenzi cuprinse intre 5.000 si 10.000 de lei.

Exceptii exista in domeniile in care activitatea nu poate fi intrerupta din cauza caracterului procesului de productie sau specificului activitatii.

mai multe detalii
Romana English
Contact rapid
Google Translate