Supa crema de morcovi
3226 vizualizari
19-01-2015
- Cum elimini grasimea ca sa scada colesterolul
- Cura cu sucuri un miracol care vindeca cancerul, hepatita si majoritatea bolilor cronice
- Ceea ce medicii nu o sa va spuna niciodata!!! Cauza majoritatii bolilor!
- Cum sa elimini inestetica celulita in 21 de zile
- 2 cepe
- 2 cartofi marime medie
- 6 morcovi marime medie
- legume deshidratate (Knor)
- 2 linguri unt - sare,piper
- o telina, tocata
- 2 catei de usturoi, tocat
- o lingurita de patrunjel proaspat
Numarul de porții: 4 porții
- Fierbem 1 - 1,5 l de apa in care diluam 1-2 cuburi cu gust de legume.
- Adaugam cepa si morcovii taiati felii mai groase, cartofii taiati cubulete si telina si se lasa la fiert 40 minute.
- Cand legumele au fiert destul,pasam cu mixerul vertical pana devin crema.
- Punem sare si piper dupa gust,iar daca e prea groasa o mai putem dilua cu putina supa.
- Taiem cateva felii de paine in cubulete cu latura de cca 1 cm.Intr-o tigaie mica punem 1 lingura de ulei si cand e incins punem si cubuletele de paine,miscand mereu tigaia din incheietura,pana cand cubuletele vor deveni aurii.
- Punem supa crema in castroane iar deasupra presaram crutoane si piper proaspat macinat si putin patrunjel proaspat.
- Timpul de preparare: 5 minute
- Timpul de gătire: 40 minute
- Gata în: 45 minute
Informatii nutritionale(4 portii):
Calorii : 904.2 (226 /portie)
Proteine: 12.8 (3 /portie)
Lipide: 28.7 (7.17 /portie)
Carbohidrati: 122.9 (30.7 /portie)
Fibre: 21.2 (5.3 /portie)
Share sau like daca ti-a placut articolul
Comentarii