Ciocolata fondant
3215 vizualizari- Cauzele spirituale ale necazurilor, bolilor si suferintelor noastre
- Salata de QUINOA
- Conflictul inre emisfera dreapta si emisfera stanga a creierului. Trebuie sa incerci !
Ciocolata fondant ( moulleux au ciocolată )
Ciocolata fondant este un fel de mic tort de ciocolată copt insuficient cu un centru moale . Acesta este servit cald și partea interioară a prajituri trebuie să fie lipicioasă și intensă .
O reteta perfecta pentru oameni ca mine, care nu destula rabdare să așteptați ca produse de patiserie să se răcească
Notă :
Lapte praf degresat sau nu - NFAT laptele este ingredientul cheie pentru a da textura fondantă a prajiturii. Adauga 1-2 lingurite de dulceata suplimentar .
Folosiți cantități exacte de ingrediente și nu asati sa se coaca suficient . ( se va pierde textura și aroma )
Ingrediente ( 04 portii = 04 cupcakes ) :
- 125 g - 1/2 cana iaurt
- 80 g - 1/2 ceasca sos/piure de mere neindulcit
- 5 g - 1 lingurita de lapte praf degresat
- 15 g 1 lingura unt de arahide
- 20 g - 1/4 ceasca pudră de cacao
- 30 g - 1/4 ceasca pudra de proteine ( vanilie sau aroma de ciocolata)
- Se incalzeste cuptorul la 230 ° C ( 450 ° F ° )
- Se amestecă toate ingredientele împreună
- Se pregatesc 4 cupcakes / fondante/briose
- Se coc 10 - 12 minute la 230 ° C ( 450 ° F )
- Se servesc calde . Dacă îi lași să se răcească centrul probabil nu va mai fi moale.
- 30 minute
Valoare nutritiva ( 1 portie - 1 cupcake ) :
Calorii : 99 cal
Proteine : 9,3 g
Glucide: 7,4 g ( 2,7 g zahăr )
Grăsime : 3,5 g ( saturate 1,1 g )
Fibre : 2 g
Notă :
Valoarea nutriționala 1 portie - 1 cupcake normală ( realizate cu ingrediente nesanatoase gen unt , făină , zahăr , ... )valorile se modifica = energie 602 cal , 10,3 g proteine , glucide 58,1 g ( 43,2 g zahăr ) , grasimi 36 , 5 g ( saturate 21,3 g ) , 0,7 g Fibre
Share sau like daca ti-a placut articolul
Comentarii