Login
 

Bulion crud de POTASIU

3257 vizualizari
Bulion crud de POTASIU
16-09-2013

Legumele bogate in potasiu sunt morcovii, telina ,patrunjelul si spanacul.

Mineralele din aceste legume cuprind toata gama de minerale necesara organismului.

Cu totul exceptional este efectul reducerii hiperaciditatii stomacale.


Nu exista alt aliment mai complet pentru organismul uman.

Reteta:
- 100g suc de morcovi
- 50g suc de sfecla rosie
- 50g de suc de telina 
- 50g suc de patrunjel
- 50g suc de spanac crud
- se consuma 50g de grau incoltit ( sau ulei de germeni de grau) 

Se bea pana la 1l / zi
Cura se tine 20-30 de zile 
Ajuta la vindecarea Cancerului si a tuturor bolilor din organism.


 

Suc de patrunjel
-purificare a sangelui
-contine o combinatie unica de nutrienti care il fac un puternic superaliment
-Uleiul volatil contine miristicina, limonen, eugenol, iar alfa-tujenul s-a demonstrat ca inhiba formarea celulelor tumorale;
-este bogat in flavonoizi – inclusiv apiina, apigenina, crizoeriol si luteolina care au puternice proprietati antioxidante;
-contine antioxidantii carotenoizi, luteina si zeaxantina, care amplifica functionarea ochiului si ajuta la neutralizarea vatamarilor provocate de radiatia ultravioleta;
-contine de trei ori cantitatea de vitamina C pe volum comparativ cu portocala. Vitamina C este extrem de importanta pentru functia imuna si mentinerea tanara a pielii si a articulatiilor;
-este capabil sa imbunatateasca proprietatile de oxigenare ale celulelor;
-stimuleaza contractiile uterine in perioada travaliului natal;
-patrunjelul inmuiat in otet de mere este deosebit de folositor in reducerea mirosului corporal si imbunatatirea functiei digestive;
-diuretic puternic ce reduce presiunea sanguina si amplifica functionarea rinichilor;


Suc de spanac
- este un intaritor al sistemului imunitar; 
- nutritiv si tonifiant; 
- combate scorbutul(datorat lipsei de vitamina C); 
- remineralizant de mare valoare; 
- curatitor al tubului digestiv (retragand toxinele din masa 
umorilor si favorizand eliminarea lor); 
- tonifica miocardul si stimuleaza activitatea inimii; 
- creste cantitatea de urina eliminata ; 
- stimuleaza secretiile gastrice ,pancreatice si biliare; 
- stimuleaza cresterea ; 
- provoaca eliminarea viermilor intetinali; 
- previne infectia gingiilor (pioreea).  

 

Suc de sfecla rosie

-nu contine nici urma de grasimi, fiind insa bogata in fier (care combate anemia si oboseala), cupru si continand o multitudine de vitamine si nutrienti benefici organismului.

-sfecla rosie are puterea de a controla starea de spirit, gratie betainei continute, despre care se stie ca relaxeaza mintea si amelioreaza depresia.

-sfecla rosie era cunoscuta si vechilor grei, fiind pretuita pentru calitatile sale medicinale. Era utilizata in caz de febra, probleme ale pielii si de ordin digestiv.

- are capacitatea de a scadea presiunea arteriala.

- sfecla are in continutul ei o mare cantitate de fier fiind intrecuta doar de usturoi. Asimilarea fierului este favorizata de vitamina C, prezenta in toate partile plantei. In radacina se afla cupru a carui lipsa din organism provoaca incaruntirea precoce a parului, dereglari in activitatea pancreasului, ingreuneaza procesul de consolidare a fracturilor.

- zincul, este, de asemenea, prezent, in compozitia sfeclei. Datorita prezentei acestui element in alimentatie organelle de reproducere functioneaza bine, se previne aparitia cosurilor si a furunculozei, caderea parului si se asigura sanatatea unghiilor. Lipsa de zinc afecteaza, mai ales, vederea.

 

Sucul de morcovi

stimuleaza pofta de mancare, contribuie la cicatrizarea formatiunilor ulceroase gastro-intestinale, dizolva formatiunile canceroase si are un aport important in mentinerea structurii dintilor.

Sucul de morcovi contine vitamina A (utila in tratarea afectiunilor oculare, ale celor respiratorii si infectioase).

Sucul de morcovi constituie cea mai importanta sursa de vitamina A si in special de provitamina A (binecunoscutul caroten, cu efecte benefice pentru vedere si piele), pe langa o serie de alte vitamine: B, C, D, E, G, K. Sucul ofera un bogat continut de zaharuri (levuloza si dextroza), cat si de saruri minerale (brom, calciu, cupru, fosfor, magneziu, mangan, potasiu, sulf, etc.), asparagina si daucarina.


Calitati terapeutice

- Stimuleaza apetitul, avand, in plus, un rol important in procesul de digestie
- Contribuie la cresterea numarului de globule rosii si la procentajul hemoglobinei
- Reintinereste celulele
- Stimuleaza functiile hepatice
- Este un factor important ce se opune gastritelor si ulcerelor gastroduodenale

- Este tonic, remineralizant – Ajuta la prevenirea anemiei
- Intareste imunitatea
- Este un important factor de crestere la copii
-Are rol de reglementator intestinal, antiputrid si cicatrizant gastric si depurative
- Este cunoscut ca intineritor tisular si cutanat si ca un cicatrizant al ranilor



Share
 sau like daca ti-a placut articolul.
 

Pentru mai multe detalii, sfaturi si intrebari ne gasiti pe https://www.facebook.com/tratamente.naturistemanastiresti?fref=ts

 



Alte articole interesante:

 

 
 
Tratament pentru PIETRELE si NISIPUL la RINICHI la FIERE si la VEZICA
Unguient cu venin de Vipera pentru artroza si reumatism
Tratament naturist pentru maini crapate si scalp
 
   
Macerat din plante contra FUMATULUI rebel
 
Remediu naturist pentru curatarea rinichilor
 
 Unguent natural contra durerilor reumatice
 
   
 Tratament cu obligeana pentru Gastrita, Cancer de colon si Stomac, infectii intestinale
 "MEDICAMENTELE" obligatorii de dimineata
 Bulion crud de POTASIU
 
   
 Tratament pentru PIETRE la RINICHI si FIERE
Sucul de rosii - un medicament pentru organismul tau  
 Trateaza cu succes durerile articulare - comprese terapeutice
 
 
 
 
 

 

 

 

Comentarii

Romana English
Contact rapid
Google Translate