Login
 

Intrebari frecvente

 Cu ce mă ajută Target-Info.ro?
 

Portalul Target-Info.ro este cea mai bună alegere pentru cei care au nevoie de o afacere rapidă și profitabilă. Fie că vrei să vinzi sau să cumperi o casă, un obiect sau un serviciu din vecinătatea ta, vrei sa iti promovezi afacerea, sa pleci in vacanta, va oferim ponturi pentru vacante,sau te ajutam sa iti faci publicitate. Target-Info.ro este un mod simplu pentru a rezolva orice situație. Mai mult, aici ai și anunțuri de angajare sau stiri, poti socializa, va oferim informatii utile in mii de anunțuri în apropierea ta sau pentru toata tara. E chiar atât de simplu!
 

Cât costă serviciile Target-Info.ro?

Pe Target-Info.ro, preturile difera in functie de sectiunea unde se incadreaza anuntul, de durata, si de extraoptiuni, pentru mai multe detalii va rugam sa consultai lista de preturi. Publici anunțuri, cauți, răspunzi la anunțuri pe care le-au publicat alți utilizatori sau închei tranzacții. 

Cât timp este vizibil anunțul meu pe site?

Poți seta chiar tu perioada de valabilitate a unui anunț. Această perioadă poate sa fi aleasa de user in limita abonamentelor disponibile . În tot acest timp, anunțul tău va fi prezent în site, în categoria unde l-ai înscris.

Cineva a adaugat un anunt folosind datele mele? Ce pot sa fac?
Daca ai primit un e-mail de la target-info.ro, insa nu ai adaugat un anunt, probabil o alta persoana a folosit din greseala adresa ta de e-mail. Te rugam sa ne contactezi la email: support@target-info.ro.

Daca un utilizator a postat din greseala un anunt cu numarul tau de telefon, contactateaza-ne pe email  support@target-info.ro  pentru a putea remedia situatia.

 

Am uitat parola. Cum o recuperez?
Daca esti user cu cont si ai uitat parola intra in sectiunea de LOGIN

Click pe linkul “AM UITAT PAROLA” adauga adresa de email corespunzatoare contului, click pe butonul TRIMITE PAROLA

Ve-ti primi pe email un link, click pe link si veti gasi datele de LOGIN email, si noua parola.

Verifica adresa de mail declarata la momentul creari contului, verifica INBOX si SPAM


 

Cât de des pot publica anunțuri?

Target-Info.ro nu impune o limită pentru utilizatori. Poți publica oricâte anunțuri ai nevoie, oricât de des îți dorești. 
 

Pot să șterg un anunț pe care l-am publicat? Pot reactiva un anunț pe care l-am șters?
 

Pentru userii Ne Autentificati (Care nu au cont)

E simplu să reinoiesti /ștergi chiar tu anunțul publicat. În mailul de validare a anunțului, vei găsi un link direct care te duce la anuntul postat.
 

Acest link te va duce la anuntul publicat si iti da posibiliatea sa modifici o data anuntul postat.

Pentru a reactiva anuntul sau pentru ai prelungi perioada de valabilitate, dai click pe butonul “Plata

 

Si dupa alegi linkul “Adauga plata”

Si se va deschide meniul de plati cu abonamentele disponibile, aici se alege unul dintre abonamente si se efectueaza plata.

Data de reinoire a anutului, daca anuntul a expirat se poate allege data curenta, iar in cazul in care anuntul nu a expirat se alege ca data de republicare, prima zi dupa expirarea perioadei de validitate initiala (daca anuntul initial a fost valabil pana pe 20/1/2013 data de reinoire va fi  21/1/2013 ) 

Un user Ne Autentificat nu are optiunea de a STERGE un anunt postat, pentru a sterge un anunt postat poate sa contacteze serviciul de relatii cu clientii pe email support@target-info.ro.

 

Pentru userii Autentificati (Care au un cont creat)

E simplu să reinoiesti chiar tu anunțul publicat. Userul se logheaza pe site iar in meniul din partea drepta alegi sectiunea unde ai postat anuntul (Joburi, Turism, Imobiliare etc) si aici vei gasi anuturile postate. 

 

Pentru a reactiva anuntul sau pentru ai prelungi perioada de valabilitate, dai click pe Linkul “Plata

Si se va deschide meniul de plati cu abonamentele disponibile, aici se alege unul dintre abonamente si se efectueaza plata.
 

Data de reinoire a anutului, daca anuntul a expirat se poate allege data curenta, iar in cazul in care anuntul nu a expirat se alege ca data de republicare, prima zi dupa expirarea perioadei de validitate initiala (daca anuntul initial a fost valabil pana pe 20/1/2013 data de reinoire va fi  21/1/2013 ) 


Un user Autentificat poate STERGE un anunt postat, daca da Click pe Linkul Sterge. Sau poate sa contacteze serviciul de relatii cu clientii pe email support@target-info.ro.  Orice anunt care a fost sters, este sters automat si din baza de date deci nu poate fi recuperat ulterior.Orice anunt sters din greseala dupa efectuarea plati nu poate fi reactivat sau inlocuit cu alt anunt.Pentru postarea altui anunt se va relua de la inceput procesul de postare anunt.
 

Pot să includ poze în anunțul meu?

Desigur! Echipa target-info.ro recomandă folosirea pozelor de o calitate cât mai bună în cadrul anunțurilor. Statisticile arată că anunțurile cu poze sunt mult mai eficiente decât cele care conțin doar descriere text. 
 

Pot publica anunțuri în numele altcuiva?

Politica target-info.ro menționează faptul că anunțurile sunt publicate în nume propriu. Asta înseamnă că adresa de mail și numărul de telefon aparțin persoanei în numele căreia este publicat anunțul. Pentru mai multe detalii, citește secțiunea Termeni și Condiții a portalului.Am nevoie de cont pentru a publica un anunț?
 

Target-info.ro ofera 2 optiuni :

-se pot posta anunturi fara a crea un cont de inregitrare, dar utilizatorului I se va cere o adresa de email, unde va primi emailul de confirmare si un link prin care poate accesa, modifica sau reinoi anuntul.

- se poate crea un cont de utilizator, care ii ofera utilizatorului o mai buna Organizare si a anunturilor, are posibiliatatea de a reinoi un anunt, de a sterge, de a verifica statusul tuturor anunturilor postate pana in prezent, poate sa lase comenturi pe site sau sa raspunda la intrebarile adresate in legatura cu anuntul etc.
 

Cât durează să publici un anunț?

Mai puțin decât crezi! În orice pagină vei găsești butonul [Adauga anunt] în colțul din dreapta sus.  

De acolo vei ajunge într-un formular extrem de simplu. În doar cativa pasi, anunțul tău va fi public.
 

L-am publicat! Acum unde este anunțul meu?

Dupa efectuarea plati pe ecran va aparea un mesaj care confirma ca anuntul a fost Postat.

Pentru a verifica anuntul utilizatorii care nu au un cont pe Tatget-info.ro vor intra in adresa de email utilizata la crearea anuntului, aici vei primi un email de confirmare si un link direct către anunțul tău.(In cazul in care nu a fost primit emailul de confirmare va rugam sa ne contactati pe email support@target-info.ro)
 

Useri care au cont creat pe Target-Info.ro se vor loga pe site si vor merge in partea de cont la sectiunea unde a fost postat anuntul, aici vor gasi anuntul postat.

O altă cale de a-ți vedea anunțul este să mergi în categoria unde l-ai înscris, la subcategoria respectivă și orașul de unde aparține. 
 

Cine îmi va vedea anunțul?

Toți utilizatorii Target-Info.ro care intră în categoria, subcategoria și orașul unde ai înregistrat anunțul vor vedea informațiile descrise de tine. 
 

Cum voi fi contactat în urma publicării anunțului?

În fiecare pagină de anunț există un buton dedicat pentru răspuns. Orice utilizator care apasă butonul „Raspunde la acest anunt” îți poate trimite rapid un mesaj privat. De asemenea, dacă setezi ca numărul tău de telefon, si adresa de email să fie publice în pagina de anunț, cei interesați te pot contacta direct la telefon sau la adresa de email specificata in anunt.
 

Cum răspund la un anunț?

In mesajul de contact poti gasi detaliile persoanei care te-a contact si poti folosi aceleasi detalii pentru ai raspunde inapoi.

Iar in cazul in care un ser a last o intrebare in partea de comments a anuntului, atunci te poti log a pe site si poti posta un Comment de raspuns.
 

Anunțul meu va apărea în ziar?

Target-Info.ro oferă servicii exclusiv online. Anunțul tău va apărea pe site, la căutări însă nu va apărea în publicații offline. 
 

Pot să adaug link-uri în anunțul meu?

Desigur, poți adăuga link-uri sau alte trimiteri pentru a furniza toate informațiile importante pentru anunțul tău. Mai mult, în majoritate formularelor de adăugare a anunțului vei găsi un câmp special pentru adăugare unui link (URL), astfel încât acesta să fie cât mai vizibil în pagina unde va fi publicat anunțul.

De ce trebuie sa aleg un Oras inainte de a introduce un anunt?
Site-ul www.target-info.ro a fost conceput special pentru dezvoltarea relatiilor comerciale la nivel local. Este mai accesibil sa cumperi si sa vinzi in zona in care locuiesti, dar in acelasi timp te poti adresa pietei nationale prin cererea si oferta ta.

 

Ce trebuie sa fac dupa ce am adaugat un anunt?
Dupa postarea anuntului, verifica adresa de e-mail notata (atat in Inbox, cat si in Spam) si deschide emailul "Confirmare anunt " primit de la target-info.ro.(doar useri care nu au cont pe Target-info.ro vor primi email de confirmare, useri care au cont se pot loga pe site si pot verifica anunturile lor din contul personal in sectiunea unde a postat anuntul(Imobiliare, bazaar etc). Meniul cu toate sectiunile se afla in partea dreapta a paginii.

  • Daca prin click pe link nu se va deschide pagina target-info.ro, copiaza link-ul din adresa de e-mail, apoi da Paste in bara din browserul tau.
  • Dupa confirmare, anuntul tau va fi administrat conform regulilor de utilizare target-info.ro.

 

Cum caut anuntul meu?

  • Intra in meniul unde ai postat anuntul (Imobiliare, bazaar, turism etc) si alege sectiunea  corespunzatoare ;
  • selecteaza Orasul in care ai postat anuntul;
  • poti folosi criteriile de filtrare disponibile in fiecare modul sau filtrare dupa cuvintele cheie (din titlu sau descriere) folosite la adaugarea anuntului.

 

Cum pot evita frauda?

• Ferește-te de afacerile care presupun transfer de bani în avans.

• Evită anunțurile cu date de contact suspicioase.

• Verifică locația celui care a publicat anunțul. Sunt de preferat afacerile din vecinătatea ta.

• Prețurile foarte mici pot ascunde oferte ireale.

Dacă pare prea frumos să fie adevărat, probabil așa și este. Dacă ai suspiciuni în privința unui anunț, te rugăm să raportezi acest lucru în pagina respectivă sau poți să anunți echipa Target-Info.ro.

Acord de confidentialitate

Echipa target-info.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa va oferim, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, target-info.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre voi, un membru al familiei voastre ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor target-info.ro informatii si servicii de cea mai buna calitate. Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul target-info.ro, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra anunturile tale, de a solutiona intrebarile tale, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. 

 

 

Romana English
Contact rapid
Google Translate