Login
 

Despre noi

 

   Target-info.ro este un portal adresat tuturor romanilor in cea mai mare parte celor ce doresc sa afle mai multe date despre Romania si despre fiecare oras in particular. 

 

   Proiectul Target-info.ro a fost demarat in luna octombrie  2011, pana in prezent lucrandu-se intens pentru ca platforma sofware sa va satisfaca orice necesitate. 

Momentan Target-info.ro este inca in stadiul BETA, urmand ca in cel mai scurt timp, dupa analizarea tuturor parerilor si sugestiilor venite din partea vizitatorilor portalului si dupa implementarea de noi module, urmand deci ca Target-Romania.ro sa treaca in varianta finala.

 

    Mai mult, portalul Target-info.ro  include lista firmelor din fiecare oras: cazare, vacante, obiective turistice, restaurante & fastfood, baruri & cafenele, cluburi, distractie, shopping, sanatate&dieta, imobiliare, auto, oferte de joburi, servicii si industrie, ca cei interesati sa gaseasca informatii utile si reale despre acestea.

 

    Target-Info.ro este dedicat si celor care isi doresc sa-si publice un anunt sau sa-si adauge firma in catalogul portalului, chiar si celor care sunt in cautarea uni loc de munca sau publicarea unui loc de munca.

 

     Cei care vor sa fie la zi cu cele mai noi stiri sau cei care vor sa afle despre diferite evenimente sunt invitati sa viziteze portalul.

 

     Putem numara mai multe portaluri cu scop de promovare, insa niciunul nu este complex si cu informatii precise sau clare, tocmai de aceea noi dorim sa avem unul! Dorim sa colaboram cu utilizatorii ca sa putem avea informatii cat mai precise. Daca vreti sa publicati anunturi, stiri, comentarii sau daca organizati evenimente atunci nu ezitati sa ne scrieti, contactandu-ne pe adresa noastra de mail .

 

   Pana atunci, asteptam cu mare interes parerile dumneavostra si va dorim

 

Toate cele bune,

Echipa Target-Info.ro

Romana English
Contact rapid
Google Translate