Login
 
Cauzele spirituale ale necazurilor, bolilor si suferintelor noastre
Majoritatea oamenilor privesc boala ca pe un ghinion în viaţa lor, o nedreptate, mai ales dacă este vorba de o maladie ereditară sau e luată de la cineva. Orice boală sau accident apărut în viaţa ta a fost provocat de tine. Boala este pur şi simplu un semnal al corpului tău.
more info
Atentie la parola de email!!!
Atac de tip phishing in desfasurare.
more info
Cum iti poti crea propria rutina de success
Stabileste o ora la care sa te trezesti in fiecare dimineata preferabil este sa te trezesti cand rasare soarele si sa lasi ritmul biologic al corpului tau sa te trezeasca
more info
Care este secretul succesului celor mai bogati oameni de pe planeta
Ceea ce am descoperit este ca cei mai fericiti, faimosi, talentati si bogati oameni ai planetei toti au ceva in comun, au un mod de a gandi specific, un set .........................
more info
4 minute care iti vor Schimba Viata
Incredibil dar adevarat
Urmareste pana la final videoclipul "4 minute care iti vor Schimba Viata" si alege sa iti schmbi viata incepand de acum.
 

 
more info
Japonia revolutioneaza sistemul de invatamant la nivel mondial
Sistemul se testeaza acum in Japonia, un proiect pilot revoluționar numit "Schimbarea Vitejeasca" (Futoji no henko), bazat pe programe educaționale: Erasmus, Grundtvig, Monnet, Ashoka și Comenius. Este o schimbare conceptuală care sparge toate paradigme. Este atât de revoluționar, incat pregătește copiii ca "cetățeni ai lumii", nu ca japonezi.
more info
Romana English
Quick contact
Google Translate