Login
 

Formularul E 104 totalizeaza perioadele de contributie la fondurile de asigurari sociale pe teritoriul a doua sau mai multe state mebre UE.

more info

Munceşti legal în Europa? De ce nu trebuie să mai plăteşti contribuţia la sănătate în România.
Află şi cum trebuie să procedezi că nu nu mai plăteşti datoriile acumulate la Sănătate în România, pe perioada în care ai lucrat legal în Europa.


more info

Formulare europene privind contributia la fondul de asigurari sociale si pensii:E101, E 104, E 107, E 108, E 109, E 112, E 115, E121, E126, E 120, E 127

more info

The new year saw the agenda for many companies in the Czech Republic revolve around protecting and building market share, with a focus on strengthening value propositions for their customers and regaining ground lost when the global financial crisis was at its worst.

more info

Legislația muncii în Germania 
Anumite categorii de persoane, printre care cei ce desfăşoară activităţi independente, nu au nevoie de permis de muncă în niciun stat membru.
Cetăţenii câtorva ţări precum România și B

more info

Cetăţenii români nu au nevoie de permis de muncă in Cehia și au aceleaşi drepturi și obligaţii ca cetăţenii cehi.
Câteva informații importante:
- perioada de probă la angajare este de 3 luni, perioadă în care angajatorul are dreptul să încheie contractul în mod imediat și fără nicio justificare sau obligație față de angajat; pe de altă parte,

more info
Romana English
Quick contact
Google Translate