Login
 

Interpretare linia vietii

19698 views
Interpretare linia vietii
20-08-2013

Acesta începe la granița maini, între degetul mare și degetul arătător, cu mult sub Muntele lui Jupiter, uneori în aceeași loc, îl înconjoară, de asemenea, pe Muntele Mart negative și se trasează un arc în jurul  Muntellui lui Venus.

Această linie va indica starea de sănătate, bolile, obstacolele și se va indica, de asemenea, momentul în care faptele importante se pot întâmpla. Absența ei totala va desemna o viață foarte scurtă, dar că este necesar să se se ia in calcul si alte linii din palma.

Ca regulă generală, se poate afirma că o linie a vieții, care este scurta va însemna o existență scurta  în cazul în care acest semn exista în ambele mâini, dar repet că va fi necesar a se interpreta alte semne din palma, precum și linia lui mercur, mentală / capului si linia emotionala / a Inimi înainte de a da un diagnostic definitiv, pentru că aceste linii împreună cu linia vietii ne vor da un prognostic definit.

O linie a vietii bine formata, care înconjoară Muntele lui Venus în ambele mâini, fără pete, cruci sau pauze, chiar dacă acestea sunt mici, în cazul în care acesta este foarte marcaat în cele două mâini va fi sinonim cu viata lunga, fara defecte, seninătate și pace, oricum, să spunem că aceasta va fi o premoniție buna.

 

.

.

 

Am văzut oameni cu linii scurte sau defecte care au avut mai mult de șaizeci de ani, dar au avut o linie a minti buna date care demonstrează că determinarea lor și lupta lor ar putea ajuta să depășească momentele dificile din viata.

În aceste cazuri, va fi necesar să se facă un studiu atent de ambele mâini înainte de a prezenta orice opinie, pentru că am văzut că în unele mâini linia vieții, a fost foarte bine definita, cu caracteristici bune. Acesta este, în general mâna stângă, care este cea care ne va spune care este  moștenirea noastră genetică, în timp ce cea din dreapta va confirma într-un mod pozitiv sau negativ, ceea ce spune stânga.

Această linie nu este niciodată fina în mâna unui om matur, în timp ce alte linii importante, la fel ca Destinul lui Saturn /, emoțional / linia inimii sau Mercur pot sa nu existe.

Potrivit statisticilor, din 100 de persoane 40% posedă principalele linii într-o mână și de 29% în ambele mâini.

Printre experimente pentru a determina acuratețea  semnelor în legătură cu durata de vieti, s-au studiat 554 de cazuri, dintre care 353 au fost barbati si 201 femei. Corelația dintre vârsta durată și semnele indicative a fost pozitiva, în 380 de cazuri, adică aproape 69%.

Când această linieincepe din Muntele lui Jupiter, sau are o ramificație directă catre munte, acesta va fi un semn bun, pentru că va anunța o ființă ambițiosa, care va ști cum să se raporteze la oportunități, încearcă să profite de orice ocazie favorabilă apare.

 Imagine palma .............Descriere....  ........................................Interpretarea...................................... 
 O linie a vieti fina si lunga Persoana cu această linie va avea o viață lungă, aceste persoane ar putea avea, eventual, un grad mai mic de voință, poate fi o persoană informala cu un grad mai mic de afecțiune, persoana cu această linie poate fi, de asemenea, lipsita de vitalitate.
 Linia unei vieti lungi Atunci când linia vieți este mare se indică faptul că posesorul poate prezenta lipsa de energie și inițiativă proprie, astfel de oameni pot avea o tendinta de eșec din cauza acestei lipse de initiativa și credința în sine, poate fi lipsit de energia vitală a triumfului.
 Linia de vietii  inconjoara total muntele Venus  Când această linie este adanca , mare și puternic colorata înseamnă o viață lungă, sănătate bună, care va trece peste orice boală mica și nu prezintă niciun semn de accidente majore. În cazul în care linia este foarte roșie poate indica ca proprietarul unei astfel de linii ar putea avea tendințe de iritabilitate în momente de nemulțumire.
 Linia vietii este aproape dreapta Posesorului de acest tip de linie poate fi neprietenos, cu un apetit sexual diminuat, eventual, frigiditate.
 Linia vietii foarte curbata Persoana care posedă această linie va avea o mare vitalitate, o sănătate bună este o persoană care se impune cu un caracter capabil să domine, potentialul de a avea un apetit sexual mare, care ar putea duce la obiceiuri proaste, dacă nu sunt controlate.
 Linie vietii care formeaza lanturi sau insule Linia care conține Insulele indică perioade de boli care trec, sau modificări în  sănătate, în funcție de cantitatea de insule. O linie formată în totalitate din lanțuri sau insule indică o sănătate delicate cu multe suisuri și coborasuri, cu slabiciuni, nervozitate si epuizare.
 Linie vietii care începe cu o perie Această linie formată dintr-o serie de linii mici formează o perie sau cu insulă sau lanțuri înseamnă o sănătate delicată în primii ani de viață, în funcție de lungimea de aceste perii. Dacă linia este normala și bine formata urmeaza un curs normal, fara defecte indică o recuperare totală după boală.
 Linia vietii care se incheie cu o perie Ori de câte ori aceste ramuri fac parte din linia vietii pe care de obicei apar din cauza sănătății persoanei care  începe sa se degradeze, indică o reducere a energiei, slăbiciune și boală la batranete.
 Linia vietii cu puncte Acestea pot indica mici accidente, fără consecințe grave frecvența acestor indică numărul de incidente care ar putea apărea.
Linia vietii taiata de  linia lui Mercur Această caracteristică nu apare foarte des iar atunci când aceasta apare ea poate indica o formă de pericol grav, dar este important a se analiza  acest lucru în colaborare cu alte semne in palma ca acestea pot echilibra, este important să nu se creeze confuzii .
 Linia vietii cu mici ramificatii in jos Aceste ramificații pot indica boli sau o pierdere de energie, cu scăderea capacității fizice in functie lungimea acestor ramificații, cu cat sunt mai mari au un efect mai puternic. 
   Linia vietii cu insule si ovale  Fiecare insulă înseamnă o perioadă dificilă, pierderea de energie, depresie, pentru o vreme, în funcție de mărimea sau lungimea insulei: Convalescenta, izolare, disfunctie, oboseala, boala trece mai simplu sau mai greu. Momente sau perioade psihologice dificile, în funcție de locul unde este insula pozitionata.
   Linie vietii cu linii(ramuri) care urca spre   muntele lui Apollo sau Muntele lui Mercur  Se anunta un succes extraordinar, în special în domeniul Artei, în cazul în care acesta este concentrat spre muntele Mercur se anunță aptitudini pentru afaceri cu potential de a avea venituri mari. Când ramurile sunt drepte, fara defecte si sunt orientate spre baza degetelor înseamnă succes și satisfactii din propriile eforturi.
   Linia vietii care începe în mod normal și apoi ia un curs cu totul anormal  Se pare că acest tip de linie poate însemna, reumatism, artrita, boli genitale, în cazul în care  merge la Muntele Lunii. În toate căile o linie defecta de Viata este întotdeauna negativa, acest lucru poate indica disfunctii, caracterul epileptic, halucinații, etc.Daca merge la Muntele Lunii, aceasta poate însemna dragostea de excursii, viață fericită, spirit visător până la capăt .
   Linia vietii cu o cruce,un X la inceput  Această linie indică probabilitatea ca proprietarul va avea dificultăți în viață și apoi isi va dedica și sacrifica viața pentru misionari, călugărițe, ordine religioase etc
   Linia vietii in valuri  Proprietarul acestei linii poate fi o persoană egoista indiferenta care se concentrează doar pe ei înșiși, nu are scrupule chiar și cu prieteni apropiați .
   Linia vietii cu ramuri care urca  Toți autorii sunt de acord că aceste linii ascendente care pleaca din  linia de vietii sunt foarte favorabile si indica triumf, o dorință de a crește în viața socială și intelectuală.
linia vietii cu cateva linii paralele Aceste linii înseamnă jovialitate, optimism, succes în preocupări economice și sociale, atunci când aceste linii sunt numeroase, se poate indica vitalitate exces sau exagerate.
Linia vietii dubla Două linii ale vietii bine conturate si paralele este un semn de sănătate bună, în cazul în care acestea există în ambele mâini, atunci se poate spune că posesorul va avea o sănătate bună, cu potențial de succese mari și o viață lungă, înseamnă, de asemenea, fericire, energie, și debordeaza vitalitate. În cazul în care una dintre linii este bine marcata, iar celălalta nu este bine marcata sau defecta, se indică ca proprietarul are capacitatea de a depăși boala sau dificultățille din viața lor.
Linia vieti creaza un carlig la final Dacă această linie formează un cârlig sau curba care se îngustează spre muntele lui Venus (baza degetului mare), în general, aparține oamenilor care sunt visători, au comportament de tip Moonstruck.
Linia vietii cu intreruperi Această caracteristică poate fi un indicator că ceva grav se poate întâmpla, un accident sau boală gravă, gravitatea depinde de marimea pauzei. Când aceste linii mici apar într-o forma patrata sau legand partile rupte poate indica faptul că pericolul este iminent
  Linia vietii lunga, bine conturata, adanca si rosie Această linie poate indica o persoană lipsită de auto-control, care poate duce la invidie, resentiment și o posibilă dorință de răzbunare
  Linia vietii care începe puternic, dar care  dispare treptat Se poate indica faptul că persoana poate avea o boala progresiva
Linia vieții rupta, dar unita printr-un pătrat Această linie poate indica posibilitatea de boli grave sau pericolul, eventual, un accident, dar important este faptul că arată că persoana va supraviețui.Pătratul format mai mult sau mai puțin prin linii lungi este un semn de protecție, atunci când exista o pauză care nu este legată de un pătrat, dar de o linie care formează o punte înseamnă pericol, dar cu protecție.
Linia ietii, cu ramuri descendente spre diferite adrese și în longitudine variata Aceste linii descendente indică, în general, posibilitatea de nenorocire, suferință și, eventual, a sărăciei, în general, eșecurile și dificultățile de toate tipurile
Linia vietii care nu apare completa sau bine conturata , dar atunci când se uneste cu linia saturniana o inlociueste Acesta este un semn foarte pozitiv indică o viață lungă, cu potențial de succese și victorii.
Linia vietii care la inceput este unită cu linia mentală și linia afectivă Aceasta indică posibilitatea ca individul are dezechilibre de personalitate pe care le-ar putea duce în situații periculoase care pot duce la accidente grave.In cazul în care linia apare în ambele mâini  crește probabilitatea ca astfel de accidente sa se produca.
Ramurile care merg spre încheietura mâinii din partea de jos a liniei vieții Unii autori spun că, atunci când linia vietii are ramuri care merg de la capătul inferior al liniei vieții a încheieturii indică potențialul de probleme financiare grave.
Linia vietii cu o cruce sau o stea în drumul său Crucea sau Steaua pot fi indicatori a unei posibile răniri sau accident.

 

 

Share sau like daca ti-a placut articolul
 
 
O poveste impresionanta,o asemenea poveste de dragoste se intalneste o data la un milion de cupluri
Cea mai simpla metoda de a curata o rodie
Povestea impresionanta care demonstreaza ca si pasarile au sentimente
       
 
Cum ar fi dacă produsele naturale ar veni cu o listă de ingrediente?
Vezi cum se prepara carnatii, nu cred ca vei mai manca vreodata !
Cu o bana pe zi, tii fericirea aproape de tine !
 
 
Prajitura Fitness cu Branza si iaurt
Cum se combina CORECT alimentele, pentru a fi supli si sanatosi
Beneficiile necunoscute ale frunzelor de smochin in tratamentul diabetului, ulcerului si altor boli
 
 
 Fructul care vindecă cancerul și este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia
 Cura cu Tarate psyllium recomandata pentru Slabit, detoxifiere, reglarea glicemiei, cancer de colon
 Sucul de rodii recomandat in prevenire aparitiei durerilor musculare post-antrenament
 
 
 Sucul de cirese recomandat pentru recuperarea dupa activitate musculara intensa
 Cum elimini grasimea ca sa scada colesterolul?
 Seminte de mac proprietati si beneficii
 
Cum elimini grasimea ca sa scada colesterolul?
Seminte de mac proprietati si beneficii
 
 Shake sanatos si delicios cu lapte, banane, si fructe de padure
 Mananca ciocolata fara riscul de a te ingrasa, ciocolata Raw
 Miracolul contra cancerului, ascuns la tine in casa
 
 
Desert delicios cu capsuni si iaurt
Cel mai bine pastrat secret de la tropice.Descopera beneficiile miraculoase ale uleiului de cocos
Consuma apa, previne infarctul miocardic, ajuta digestia
 
 
 Untul de SHEA ingredient minune pentru par si piele
 Beneficiile donării de sânge. Donatorul nu face un simplu act caritabil
 Tratament homemade eficienta garantata in tratarea celulitei
 
 
Remedii pentru acasa impotriva porilor deschisi
Bananele au efect anti-cancer. Afla cum trebuie consumate
 Aveți grijă de cel mai mare organ al dumneavoastra
 
 
11 Lucruri despre păr si unghii pe care toată lumea ar trebui să le stie
Iată ce se poate face cu Coca-Cola. Precis nu ştiaţi
 
Ceea ce medicii nu o sa va spuna niciodata!!! Cauza majoritatii bolilor!
 
 

 
Beneficiile untului natural.Untul ajuta organismul sa acumuleze masa musculara in loc de grasime
Continutul nutritiv al alimentelor (Proteine, Lipide,Carbohidrati,Calori). Calculator calorii
 

5 beneficii terapeutice ale seminţelor de dovleac

 
   

Inghetata cu seminte de canepa RAW

 

Salata de QUINOA

 

O gustare rapida si sanatoasa WRAP cu spanac si branza feta

       
 

11 Alimente care nu ar trebui pastrate in frigider

MUGURII DE BRAD - AURUL VERDE AL PLAMANILOR

 TINCTURA DE URZICA miracol natural
  Sirop de muguri de brad


 

Comments

Romana English
Quick contact
Google Translate