Login
 
Tarte/briose cu carne de crab
Valoare Nutritiva (1 portie):
Valoare Energetica : 81 cal
Proteine ​​: 8,8 g
Carbohidrati : 6 g ( zahăr 0,4 g )
Grăsime : 2,4 g ( saturate 0,5 g )
Fibre : 0,7 g
more info
Cum se poate instrui creierul pentru a alege alimente mai sănătoase
Este  posibil să se reseteze creierul pentru ca ceea ce vrei, chiar și ceea ce îi place, sa reprezinte mai multe alimente sanatoase.
more info
Beneficiile necunoscute ale castravetelui
Prevenirea mahmurelii - Mananca cateva felii de castravete înainte de a merge la culcare. Castraveți contin suficient zahar, vitamina B și electroliți pentru a reface mai multe substante nutritive esentiale, ceea ce reduce intensitatea mahmurelii si durerile de cap.
more info
Crema de ciocolata RAW inlocuitor pentru NUTELLA
   NUTELLA RAW sau crema de ciocolata RAW realizata din produse vegetariene 100% preferabil BIO, fara tratare termica si fara riscul de ingrasare.
 
more info
Suferi de FIBROMIALGIE - pentru ca nu sti cum sa consumi fructele
Pentru totii consumul de fructe inseamna doar cumpararea de fructe, le taiem si le-a pus în gură. Nu este la fel de usor cum crezi tu. Este important să se stie cum si când se consuma.

 
more info
5 pași pentru a elimina celulita definitiv
"Intreaba orice femeie de pe stradă cum defineste " celulita "și veți obține o varietate  de răspunsuri. De la "buzunare toxice de grăsime prinse în piele" la "benzi de fibre trăgând în jos pe piele" și multe raspunsuri  ciudate
more info
PARADONTOZA - tratament naturist cu frunze de maselarita
O gargara facuta cu un decoct de frunze de maselarita este considerata ca fiind cel bun tratament pentru paradontoza. Acest lucru trebuie realizat in fiecare dimineata, timp de 7 zile si apoi reluat dupa 6 luni. 
more info
TRIFOIUL - O PLANTA CAT O JUMATATE DIN FARMACIE
Dintre substanţele conţinute de trifoi, cele mai importante sunt cromul, calciul, fosforul, magneziul, potasiul şi vitaminele C, B1 şi B3. 
more info
TINCTURA DE URZICA miracol natural
Datorita continutului bogat de vitamine si minerale, urzicile sunt folosite, inca din cele mai vechi timpuri, atat ca aliment, cat si ca medicament, pentru detoxifierea organismului si regenerarea lui. 
more info
MUGURII DE BRAD - AURUL VERDE AL PLAMANILOR
Siropul din muguri de brad este un remediu natural pentru tuse, prin administrarea sa grăbindu-se vindecarea afecţiunilor respiratorii acute.
more info
Romana English
Quick contact
Google Translate